Tyskland förlorade mot Türkiye med 2-3 i vänskapsmatch

maxresdefault

Vänskapsmatchen mellan Tyskland och Turkiet startade. Den här gången bjöd Tyskland in Turkiet att spela hemma. Slutresultatet blev dock att Tyskland förlorade med 2-3 mot Turkiet. Det verkar som att det fortfarande finns mycket utrymme för förbättringar. Jag tror att Tyskland också kommer att hitta områden som behöver förbättras efter matchen.

maxresdefault

Det första målet i den här vänskapsmatchen kom i den 5:e minuten. Leroy Sané skickade bollen till mitten. Kai Havertz, klädd i den tyska nr 7- Tyskland tröja, stannade för att fånga bollen och gjorde mål när publiken sprang fram i förvirring. , hjälpa Tyskland att ta ledningen genom att vinna med 1-0. Det andra målet kom i den 38:e minuten.Ferdi Kadıoğlu skar framgångsrikt in, undvek den tyske spelarens glidtackling och gjorde mål med en volley, vilket hjälpte Turkiet att kvittera till 1-1. Det tredje målet kom i den 45:e minuten Kenan Yildiz höjde foten för att skjuta i straffområdet. Högvinkelskottet gjorde att fotbollen träffade stolpen och sedan studsade in i mål. Den tyske målvakten var hjälplös och Turkiet avslutade 2- 1. av ledningen. Det fjärde målet kom i den 49:e minuten.Det tyska laget kom ikapp igen.Niclas Füllkrugs vridande volley hjälpte det tyska laget att återhämta sig från underläget och matchen var oavgjord till 2-2. Det sista målet kom i den 71:a minuten. Sari tog straffen och slog den framgångsrikt och hjälpte Turkiet att ta ledningen igen. Under den återstående matchtiden misslyckades Tyskland med att göra ytterligare ett mål för att återta underläget. Till slut vann Turkiet med en 1-målsledning, som tur var var det en vänskapsmatch.

Generellt sett, eftersom vänskapsmatcher är mer avslappnade, kan spelare ofta uppnå bättre resultat. Köp matchtröjor Den här gången mot Turkiet presterade de mycket bra och var i mycket bra skick. Jag hoppas att denna träning också kan hjälpa det tyska laget. Båda lagen kan uppnå bra resultat i efterföljande spel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *