Spanska Supercupens semifinal, Real Madrid besegrade Atletico Madrid med 5-3

2

Semifinalerna i den spanska supercupen började i Saudiarabien. Den här gången ställdes de mot ett par gamla fiender, Real Madrid och Atletico Madrid. Detta var inte bara en avgörande match, de två lagen själva var också väldigt angelägna om att besegra varandra när de möttes, men i slutändan blev resultatet också vad många förväntade sig. Det mäktigaste Real Madrid besegrade Atletico Madrid med 5-3. I och med segern tog sig även Real Madrid framgångsrikt vidare till finalen.

2

Matchens första mål kom i den 6:e minuten Mario Hermoso trampade på bollen i kaoset framför målet.Han gjorde lätt mål från nära håll utan att ens ge Real Madrids målvakt tid att reagera.Atletico Madrid tog ledningen. Köp matchtröjor Till 1-0 fördel. Det andra målet kom i den 20:e minuten, Real Madrid kontrade också Luka Modrić assisterade Antonio Rüdiger med en nick och hjälpte laget kvittera till 1-1. Det tredje målet kom i den 29:e minuten.Ferland Mendy fick en passning från sin lagkamrat och gjorde målet, vilket hjälpte Real Madrid att utöka sitt övertag och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 37:e minuten.Antoine Griezmann gjorde mål med ett lågt skott nära straffområdeslinjen, vilket hjälpte Atletico Madrid att återta sitt underläge och matchen var oavgjord till 2-2. Det femte målet kom i den 78:e minuten. Kepa Arrizabalaga Revuelta gjorde ett självmål när han försvarade och sköt bollen till Antonio Rüdiger och studsade sedan in i mål, vilket hjälpte Atletico Madrid att ta en 3-2-ledning.

Lyckligtvis, i den 85:e minuten, hjälpte Daniel Carvajas mål laget att återhämta sig underläge, och matchen var oavgjord till 3-3. Det sjunde målet kom i den 116:e minuten, också ett självmål, Daniel Carvajas inlägg fick Stefan Savic att göra ett självmål, vilket hjälpte Real Madrid att göra mål. Det sista målet kom i den 120:e minuten. Brahim Díaz, som bär Real Madrid tröja nr 21, gjorde ett tomt mål för att hjälpa Real Madrid att besegra segern i denna match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *