Rúben Dias: Att bli utvald är erkännande och respekt från kamrater

4

Manchester City-backen Rúben Dias, som blev uttagen till det bästa 11-mannalaget, tackade ja till en intervju med FIFAPRO.Han pratade inte bara om sina känslor utan även sina lagkamrater Bernardo Silva och Erling Haaland, och pratade även med media om laget. ämne.

4

Angående hans känslor för att bli uttagen till det bästa 11-mannalaget, sa Rúben Dias, klädd i Manchester City tröja nr 3: Det är en ära för mig att bli uttagen till det bästa 11-mannalaget. Detta är av stor betydelse . Du kan göra många saker under en säsong, men jag tror att det tillför det lilla extra, att känna igenkänning och respekt från dina kamrater, oavsett om de spelar med dig eller mot dig. Det här är verkligen speciellt.

På frågan igen om Erling Haaland sa Rúben Dias: Han har en speciell talang för att göra mål och kan dyka upp på rätt plats vid rätt tidpunkt. Jag tycker ibland att hans mål ser lätta ut men det är de inte. Han är en mycket målmedveten person, mycket fokuserad på sin framtid och mål. Men överlag är han en lättsam kille som är väldigt lätt att jobba med i ett team. Köp matchtröjor Han är en mycket ambitiös man och när du har sådana här prestationer i en klubb som vår då är du på rätt plats eftersom ambitionen i varje match och i slutet av varje säsong är att du ska lyckas.

När han pratade om sin vänskap med Bernardo Silva, svarade Rúben Dias: Bernardo är förmodligen en av de spelare som ibland förbises, men han har varit enastående i många år. Han är en fantastisk spelare. Det råder ingen tvekan om att han är mycket erkänd av världsfotbollen. Självklart är jag glad över att han har blivit utnämnd till All-World Team för första gången. När jag kom till Manchester City klickade vi direkt och ännu mer nu. Vi utvecklade en väldigt stark vänskap, en av de bästa vänskaperna jag någonsin haft inom fotbollen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *