Roma besegrade Cremonese med knappa 2-1 i kvartsfinalen i Coppa Italia

图片

Kvartsfinalerna i den italienska cupen inleddes. Denna gång var matchen mellan Roma och Cremonese på hemmaplan. Slutresultatet blev att Roma besegrade Cremonese med 2-1 och avancerade framgångsrikt. Topp 8.

图片
图片

Matchens första mål kom i den 37:e minuten Frank Tsadjout tog bollen och gjorde mål direkt från hög vinkel, vilket hjälpte gästlaget Cremonese att vinna med 2-0, men sedan startade Roma också en rejäl start.På kontringen, även om den efterföljande mål kom relativt sent, Roma gjorde fortfarande en framgångsrik comeback. I den 77:e minuten gav Sardar Azmoun en assist. Han passade bollen från höger till vänster till Romelu Lukaku från nära håll. Efter att ha tagit emot bollen rusade den sistnämnde hela vägen, undvek interceptionen och gjorde sedan mål med en spark. Cremonese Målvakten misslyckades med att rädda bollen, Roma kvitterade framgångsrikt och matchen kom till 1-1, och denna tidpunkt var också en viktig matchpunkt. Sista målet kom i den 86:e minuten, vilket kan sägas vara Romas segermål.Paolo Dybala, klädd i Roma tröja nr 21, slog framgångsrikt en straffspark och hjälpte Roma ta en ledning med 2-1. Under en viss matchtid Cremonese lyckades inte göra ytterligare ett mål för att återta underläget, och fördelen i början fanns inte längre, Roma lyckades vinna med ett litet övertag.

Det här spelet kan sägas vara väldigt nervöst, för om motståndaren tar guldbollen först för att etablera ett övertag och moral kommer Roma lätt att påverkas. Köp matchtröjor Trots allt är deras rekord denna säsong inte idealisk, men lyckligtvis i slutet av denna säsong. match De vann fortfarande, och härnäst möter de Lazio i derbyt för att tävla om en plats bland de fyra bästa. Jag vet inte om de har några briljanta strategier för att vinna den här matchen. Jag ser fram emot Romas prestation nästa gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *