Paris Saint-Germain köper ut Gonçalo Ramos, kontrakt till 2028

2

Paris Saint-Germain-klubben släppte officiellt nyheter om utköpet av Gonçalo Ramos. De två parterna skrev på ett kontrakt till 2028. Inte mycket annat innehåll avslöjades. Men enligt tidigare nyheter kommer Paris Saint-Germain att betala 65 miljoner euro i detta Utköpsavgiften plus en rörlig avgift på 15 miljoner euro uppgår till 80 miljoner euro.

2

Jag måste säga att detta pris är mycket lämpligt för Paris Saint-Germain. Gonçalo Ramos har spelat 15 gånger i olika tävlingar för Paris Saint-Germains räkning den här säsongen och gjort 2 mål. Hans prestation i laget är mycket enastående. , även spelat en viktig roll. På planen har Gonçalo Ramos, klädd i en Paris Saint-Germain tröja, alltid varit en högprofilerad spelare. När han spelade för Real Madrid vann han många fans hjärtan med sina fantastiska fotbollsskickligheter och fältprestationer, och vann även många fans hjärtan. Efter att ha tilldragit sig andra klubbars uppmärksamhet anslöt han sig till Paris i augusti 2023. Han hade tidigare följt det portugisiska landslaget i Qatars världsmästerskap och gjort sitt första framträdande i landslaget här.

Nu har Gonçalo Ramos blivit en oumbärlig medlem av Paris Saint-Germain.Hans ankomst har medfört en solid garanti för lagets försvar och gjort viktiga bidrag till laget i stora tävlingar. Nu när han har skrivit på kontraktet betyder det att han kommer att spela stabilt för Paris Saint-Germain de närmaste åren.Denna nyhet gör Paris-fansen väldigt glada. Gonçalo Ramos är inte en spelare vars styrka fluktuerar mycket. Köp matchtröjor Under de senaste åren har Paris Saint-Germain engagerat sig för att bygga ett starkt lag och sträva efter att ta en plats i europeisk fotboll. Gonçalo Ramos ankomst har utan tvekan tillfört styrka till team och motivation, jag hoppas att Gonçalo Ramos kan prestera bättre i Paris.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *