Paris Saint-Germain är intresserad av Manchester Uniteds mittfältare Casemiro

3

Franska medier Sports Zone publicerade nyheten att Paris Saint-Germain är intresserad av Manchester Uniteds mittfältare Casemiro. Denna nyhet rapporterades senare av andra medier, och ”Guardian” och ”Manchester Evening News” lade också till och Det bekräftas att Manchester United är även öppen för Casemiros avgång.

3
3

Fans som har följt Manchester Uniteds matcher vet att Casemiro har varit frånvarande på grund av skada sedan slutet av oktober. Lagets prestationer har blivit sämre och sämre och huvudtränaren Erik ten Hag har ingen tillgänglig på grund av för många skador. Och problem , så han är ute efter att stärka uppställningen. På samma sätt har andra lag stor efterfrågan på mittfältare. Även om Casemiro är skadad finns det fortfarande lag som är intresserade av honom. För att lösa det nuvarande problemet kommer Manchester United att behöva sälja Casemiro.The Guardian påpekade att Casemiro är en av spelarna som klubben är villig att sälja. Innehåll som släppts av Sports Zone uppgav att Casemiros agent också är öppen för att lämna Manchester United. När allt kommer omkring är lagets nuvarande tillstånd verkligen inte idealiskt för en spelares utveckling.

Dessutom är det saudiska laget Al Hilal villigt att förse Casemiro med ett kontrakt med en årslön på mer än 20 miljoner US-dollar. Ett icke namngivet italienskt lag är också intresserade av honom. Man kan säga att Casemiro inte är orolig för sin framtid.Det enda han behöver vara uppmärksam på nu är att tjäna pengar och återhämta sig och återgå till spelet. Köp matchtröjor

Vad som är ännu mer oroande är att Casemiro kanske inte är den enda spelaren Manchester United har förlorat. Med förlusten av den här säsongen och de förväntade förlusterna orsakade av Manchester Uniteds utträde ur Champions League kommer många spelare att lämna eller ersättas. också blivit ett faktum, och det förväntas bli stora drag i vinterfönstret.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *