Manchester City besegrade Luton med 6-2, De Bruyne bidrog med 4 assist

图片 6

I FA-cupens kvartsfinal besegrade Manchester City Luton med 6-2 och tog sig framgångsrikt vidare till kvartsfinal. I den här matchen var prestationen av De Bruyne, som bar Manchester City tröja nr 17. Hans fyra assist väckte återigen stor uppmärksamhet och diskussion.

图片 6

Det är många enastående spelare som dyker upp på scenen den här säsongen, och De Bruynes prestation är utan tvekan en av dem. Trots att han inte hade lika många assist (12) som Vertz (17), spelade De Bruyne bara 12 gånger. Hans speltid var relativt liten, men han kunde försörja bollen i varje match. Köp matchtröjor Laget tog med viktiga assist och mål, och denna effektivitet gjorde honom till en oumbärlig närvaro på banan.

Statistik visar att De Bruyne har spelat totalt 598 minuter den här säsongen och skapat ett mål var 42:e minut i snitt. I Premier League spelade han 334 minuter och bidrog med 1 mål och 4 assist; i Champions League spelade han 90 minuter, gjorde 1 mål och gav 2 assist; i Community Shield spelade han 26 minuter och hade även 1 assist. ; i de tre matcherna i FA-cupen spelade han totalt 148 minuter och gav 5 assist.

De Bruynes enastående prestation vann en viktig seger för Manchester City och gav också självförtroende och motivation till lagets framtida matcher. Hans mål och assist bidrog inte bara till stor hjälp till laget, utan gjorde honom också till en av lagets nyckelfigurer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *