Inter Milan vände Roma med 4-2 på bortaplan och ledde Serie A-tabellen med en fördel på 7 poäng.

2

Det var en fokusmatch i den 24:e omgången av Serie A. Inter Milan vände Roma med 4-2 i en bortamatch och vann 5 raka Serie A-segrar och 7 raka vinster i alla tävlingar. De var 7 poäng före andraplatsen Juventus i ställning och ledde starkt vägen.

2

I denna kampanj stängdes tränaren Inzaghi av och kaptenen Lautaro Martinez sparkade fel, men Nerazzurri vann ändå en övertygande seger och fortsatte att prestera starkt i säsongens starka dialog.

Inter Milan är i mycket bra form, med 13 segrar och 3 oavgjorda på de senaste 16 ligamatcherna. I den sista omgången av El Clasico besegrade Inter Milan Juventus med 1-0 och uppnådde 6 raka ligasegrar. I tabellen ligger Inter Milan, värt totalt 580 miljoner, redan 4 poäng före Juventus. Denna match spelades i kraftigt regn, vilket också påverkade spelarnas tekniska prestation till viss del, och fasta spel blev en viktig faktor.

Hittills den här säsongen har Inter Milan spelat 10 gånger med de andra 7 Serie A-giganterna. Det enda oavgjort var oavgjort 1-1 borta mot Juventus. De återstående 9 matcherna har vunnits, inklusive en dubbelseger över Fiorentina, Roma och en 5-1 seger över Milan. ,Köp matchtröjor besegrade Neapel 3-0, besegrade Lazio 2-0, besegrade Juventus 1-0 och besegrade Atalanta med 2-1. Processen i tävlingen är annorlunda, men resultatet är i grunden en seger. Med sådan stridskraft kan folk inte låta bli att sucka över att Inter Milan är för starka den här säsongen.

Låt oss se fram emot nästa match tillsammans och hoppas att Inter Milan-spelare kan fortsätta vara i så gott skick.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *