I den första delen av Champions League-kvartsfinalen besegrade Inter Milan med knappa 1-0 för Atletico Madrid

4

Den första delen av Champions League-kvartsfinalerna började. I denna match var Inter Milan hemma och spelade mot Atletico Madrid. Slutresultatet var att Inter Milan besegrade Atletico Madrid med 1-0 och framgångsrikt tog ledningen. !

4

Matchens enda mål kom i den 79:e minuten. Kapten Lautaro Martínezs skott räddades av Atletico Madrids målvakt Jan Oblak, men Marko Arnautović, som följde upp från vänster sida av målet, rusade fram och gjorde mål. Jan Oblak föll utanför. dörren och kunde inte stoppa honom. Inter Milan fick lätt 1-0. Atletico Madrid misslyckades med att göra mål senast. Likaså Inter Milan gjorde detsamma. Till slut slutade de med 1-0. Matchen slutade på 0. Nästa gång de två lagen möts är den andra matchen den 14 mars, och denna match kommer också att vara Atletico Madrids hemmaplan.

Marko Arnautović bidrog i den här matchen. Även om det bara blev ett mål, hjälpte det också laget att vinna. Samtidigt, som ledare för Serie A, är deras offensiva och defensiva prestationer mycket bra den här säsongen. De har bara en officiell match i 34 matcher i rad. Misslyckades med att göra mål, men motståndaren misslyckades också med att göra mål i denna match. Till slut blev det oavgjort 0-0 mot Real Sociedad. Köp matchtröjor Även om de bara gjorde ett mål i den här matchen vann de ändå. En annan anledning är att spelarna och formationerna i detta spel inte är kompletta, men de kan ändå få fördelar.

I dagsläget ligger Inter Milan långt före övriga lag i Serie A med 63 poäng. Andraplatsen är Juventus med 54 poäng. Det kan sägas vara en absolut fördel. Så länge Inter Milan kan fortsätta att hålla ett gott tillstånd, då är det slutliga mästerskapet Det råder ingen tvekan om.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *