I den fjärde omgången av Champions Leagues gruppspel besegrade Bayern Galatasaray med 2-1

图片 1

Den fjärde omgången av Champions Leagues gruppspel avslutades. Slutresultatet blev att Bayern hemma besegrade Galatasaray med 2-1. Deras seger innebar också att laget säkrade förstaplatsen i gruppen två omgångar i förväg. Den mest enastående prestationen i denna match är Harry Kane. Det kan ses att han är väldigt sugen på att leda laget till det sista mästerskapet.

图片 1

Matchens första mål kom i den 80:e minuten. Efter att ha fått en långpassning från sin lagkamrat hoppade Harry Kane upp lite i kaoset framför målet och nickade och bröt till slut lugnet. Hjälpte Bayern att vinna en fördel med 1-0. Med bollen vid denna tidpunkt kunde Bayern enkelt vinna så länge de fortsatte att behålla fördelen, men Harry Kane hjälpte återigen laget att stadigt utöka sitt övertag. I den 86:e minuten fick Harry Kane den sista passningen till mitten från vänster. Harry Kane, som rusade mot mål, tog emot bollen och gjorde mål direkt. Galatasaray-målvakten lyckades inte rädda bollen. Harry Kane gav fansen en It gav spänningen att göra två mål, och det var fortfarande hemma, fansen jublade och Bayern fick 2-0. Galatasaray kontrade sedan, men tiden räckte inte till. Det sista målet kom i den 93:e minuten. Cédric Bakambu hjälpte Galatasaray att återta ett mål och undvika att bli avstängd. I ett pinsamt ögonblick tog Galatasaray framgångsrikt tillbaka bollen till Bayern och avslutade en lång Cédric Bakambu rusade hela vägen, kom ikapp bollen och sköt. Matchen slutade med 2-1 och Bayern vann framgångsrikt.

Man kan säga att Harry Kanes önskan är att fortsätta driva på för mästerskapet. Billiga fotbollströjor Han behöver akut mästerskapet för att stödja honom.Han kommer att jobba hårdare i efterföljande matcher och ser fram emot att Bayern når bra resultat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *