I den femte omgången av Champions Leagues gruppspel gjorde Manchester United oavgjort 3-3 mot Galatasaray

4

Den femte omgången av Champions Leagues gruppspel har avslutats. Slutresultatet blev oavgjort 3-3 mellan Manchester United och Galatasaray i bortamatchen. Man kan säga att för nuvarande Manchester United är det ingen förlust. Förlust av matcher är bättre än något annat. Den här säsongen möter de många problem inom och utanför laget, och deras rekord kan inte jämföras med förra säsongen. Framtida matcher kommer att vara som att gå på lina.

4
4

Matchens första mål kom i den 11:e minuten. Alejandro Garnacho, klädd i Manchester United tröja nr. 17, fick en passning från sin lagkamrat på den öppna vänstra sidan av målet och sköt sedan en smäll för att hjälpa Manchester City. United tog ledningen och vann med 1-0. Det andra målet kom i den 18:e minuten. Kapten Bruno Fernandes tog bollen ensam framför straffområdet och sprang några steg innan han sköt ett långskott. Det framgångsrika målet från världsvågen hjälpte återigen Manchester United att utöka sitt övertag. matchen kom till 2-0. Precis när Manchester United trodde att de skulle vinna började Galatasaray göra kontringar. Det tredje målet kom i den 29:e minuten. Hakim Ziyech fick en frisparksmöjlighet. Det framgångsrika målet gjorde det också möjligt för Galatasaray att dra tillbaka ett mål och matchen gick in 2-1. Det fjärde målet kom i den 55:e minuten Scott McTominay fick en passning från höger sida av sin lagkamrat.Han följde upp och sköt direkt, vilket återigen satte Manchester United i ledningen. Det femte målet kom i den 62:a minuten. Det var fortfarande en frispark från Hakim Ziyech, men oväntat, även om Manchester Uniteds målvakt André Onana slog ner bollen, studsade bollen i nättaket. Precis som det. Tassare återvann ytterligare ett mål. Det sista målet kom i den 71:a minuten. Muhammed Kerem Akturkoglu interagerade med sina lagkamrater på höger sida om målet. Efter att ha fått en passning från sina lagkamrater tog han bollen några steg och sköt direkt. Fotbollen passerade framgångsrikt en försvarsspelare och målvakten, hjälpte laget att kvittera.

 Under den återstående tiden gjorde de två lagen inte mål igen. Köp matchtröjor Man kan säga att Manchester United misslyckades med att behålla sitt stora övertag.Galatasaray gjorde framgångsrikt oavgjort 3-3 med sina motståndare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *