I den 27:e omgången av La Liga gjorde Real Madrid oavgjort 2-2 mot Valencia

.png

Den 27:e omgången av La Liga-matchen mellan Real Madrid och Valencia avslutades Slutresultatet blev oavgjort 2-2. Faktum är att Real Madrid nästan vann, men Jude Bellingham, som gjorde målet, kändes inte igen av domaren och var fick straff på grund av protest.Rött kort, men Real Madrid misslyckades inte i den här matchen. De har förblivit obesegrade i ligan i 21 omgångar i rad och ligger överst i tabellen med en ledning på sju poäng.

.png

Matchens första mål kom i den 27:e minuten Hugo Duro, som kom från Real Madrids ungdomsträningslag, tog ledningen för att hjälpa Valencia att få ett mål, han gjorde mål med en nick och matchen blev 1-0. Det andra målet kom i den 30:e minuten. Daniel Carvajals passning stoppades. Roman Yaremchuk hittade chansen och gjorde enkelt mål efter att ha undvikit målvakten från Real Madrid, vilket hjälpte laget att utöka sitt övertag och matchen kom till 2-0. , men de ställdes trots allt mot ledaren Real Madrid så de måste kunna ta lätt på det.Detta är ett kraftfullt lag som sedan gick till motattack. Det tredje målet kom i den 45:e minuten. Daniel Carvajal passade återigen in bollen till mitten från höger. Vinicius Junior, klädd i Real Madrid tröja nr 7, gjorde mål från nära håll i kaoset framför målet för att hjälpa Laget återtog segern och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 76:e minuten.Vinicius Junior gjorde mål med ytterligare en nick för att hjälpa laget att kvittera matchen.Samtidigt fick han en dubbelkanon för att rädda Real Madrids förlust.

Men i den 99:e minuten gjorde även Jude Bellingham ett mål.Det var en nick som överraskade Real Madrid, men domaren sa att målet sattes in efter förlängningens slut och därför var ogiltigt. billiga fotbollströjor Jude Bellingham kom in på Protested in. framför domaren, men domaren godkände det inte. Det förändrade inte resultatet i matchen, Jude Bellingham fick också rött kort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *