I den 25:e omgången av Premier League gjorde Manchester City oavgjort 1-1 mot Chelsea

3

Matchen mellan Manchester City och Chelsea i den 25:e omgången av Premier League har börjat. Den här tävlingen har varit mycket efterlängtad innan den började. Självklart föredrar fansen att Manchester City vinner, och de är fortfarande hemma i den här matchen. Chelsea var också väl förberedda, de fortsatte att rusa hela vägen för att nå bra resultat, så efter en hel hård kamp slutade de två lagen oavgjort 1-1 och skakade till slut hand.

3

Matchens första mål kom i den 41:a minuten. Raheem Sterling, klädd i Chelsea tröja nr. 7, rusade med bollen, passerade sedan Manchester City-spelarens avlyssning och vände sig tillbaka för att undvika det. Sedan sköt han direkt. framgångsrika mål hjälpte också Chelsea att ta ledningen genom att ta 1-0 fördelen. Men de stod mot Manchester City. Naturligtvis kunde de inte ge upp lätt eller påverkas. Men Manchester Citys kontring var verkligen svår. Chelseas försvar var mycket bra, men till slut lyckades Yamen ändå göra mål i den 83:e minuten.Målet gjordes av Rodri med en volley i straffområdet.De två lagen kämpade Det blev oavgjort 1-1, och under de sista minuterna laget gjorde ytterligare ett mål. Slutresultatet av matchen var också mycket överraskande för fansen.

Faktum är att de två lagen hade flera chanser att göra mål i den här matchen, men de misslyckades. Eftersom Manchester City inte vann den här matchen slutade deras 11 matcher långa vinstsvit. Köp matchtröjor Men ändå misslyckades Manchester City att vinna. Endast 4 poäng bakom Liverpool överst på listan, de har fortfarande förmågan att vinna mästerskapet. Manchester Uniteds huvudtränare talade också mycket om Chelsea och sa till media att han visste innan den här matchen att det skulle bli en utmaning att möta Chelsea.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *