I den 23:e omgången av Premier League slog Arsenal Liverpool med 3-1

1

Den 23:e omgången av Premier League-matchen mellan Arsenal och Liverpool började med passion. Förutsägelser före matchstart visade att Liverpool hade större chans att vinna. Arsenal hade trots allt ryckts från toppen av tabellen och deras prestationer i senaste matcherna Det är inte heller idealiskt, men Liverpool har vunnit kontinuerligt. Men i den här matchen fick Arsenal, som var hemma, uppmuntran från fansen och besegrade Liverpool med 3-1, vilket väckte oväntad glädje till fansen.

1

Matchens första mål kom i den 14:e minuten. Kai Havertz, klädd i Arsenal tröja nr 29, tog ledningen i mål, men blockerades av Liverpools målvakt. Fotbollen studsade ut och Bukayo följde efter. Saka gjorde ett mål i kaoset av att bli avlyssnad, vilket hjälpte Arsenal att få en fördel med 1-0, vilket avsevärt förbättrade lagets och fansens moral. Det andra målet kom i den 45:e minuten i slutet av första halvlek.Luis Díaz operation fick Gabriel Magalhães att göra ett självmål, vilket hjälpte Liverpool att göra mål och matchen var oavgjord till 1-1. Det tredje målet kom i den 67:e minuten. Arsenals moral påverkades inte av detta. Efter att Liverpools spelare gjort ett misstag på låg nivå tog Gabriel Martinelli denna möjlighet och gjorde ett tomt mål direkt. Matchen kom till 2-1. . Sista målet kom i den 90:e minuten, när Leandro Trossard gjorde mål från en sned vinkel till vänster för att hjälpa laget att säkra en 3-1-seger.

Man kan säga att Liverpool verkade vara ur form i den här matchen och gjorde många misstag.Den goda nyheten är dock att Liverpool efter denna match fortfarande rankas först i Premier League-tabellen. Köp matchtröjor Vill de vinna mästerskapet kommer att få ta igen detta med fler segrar.Det var en förlust, men segern i den här matchen gav Arsenal stor uppmuntran.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *