I den 22:a omgången av Serie A gjorde AC Milan oavgjort 2-2 mot Bologna

Den 22:a omgången av Serie A har börjat. Matchen mellan AC Milan och Bologna väcker stor uppmärksamhet i den här omgången. Den senaste tidens situation för AC Milan är inte särskilt idealisk. Jag vet inte om de kommer att börja gå utför. De måste passera den här matchen på hemmaplan. Till slut slutade matchen oavgjort 2-2 mot Bologna. Det är svårt att bedöma hur AC Milan kommer att prestera härnäst.

6

Matchens första mål kom i den 29:e minuten. Joshua Zirkzees lagkamrats skott i sidled misslyckades. Han rörde sig till höger för att följa fotbollen och volleyade från en liten vinkel för att hjälpa laget att få 1-0 fördel, men i slutet av matchen. första halvlek återtog AC Milan en seger.I den 45:e minuten rusade Ruben Loftus-Cheek upp för att ta emot passningen från sin lagkamrat och gjorde sedan mål från nära håll för att hjälpa AC Milan att återställa underläget. Faktum är att innan dess hade AC Milan en chans att göra mål tidigt, men i den 42:a minuten fick Olivier Giroud, klädd i AC Milan tröja nr 9, sin straff konfiskerad av Bolognas målvakt, vilket fick dem att missa målet. Bolognaspelarna firade glatt runt målvakten, medan Olivier Giroud täckte munnen och log generat på grund av sitt misstag. Men han var inte den enda som skämdes.I den 75:e minuten nekade Theo Hernández straffsparksfel än en gång AC Milan en chans att göra mål. Det tredje målet kom i den 83:e minuten. Ruben Loftus-Cheek gjorde två mål och hans nick hjälpte återigen AC Milan att få ett övertag med 2-1. Men i den 92:a minuten, Riccardo Orsolinis straffspark. Målet hjälpte återigen laget att kvittera. matchen och de två lagen slutade till slut matchen 2-2.

Detta nyckelmål bidrog också mycket till Riccardo Orsolini.Han uttryckte i intervjun efter matchen att han hoppades att detta mål inte skulle vara det sista målet. Köp matchtröjor Jag är väldigt glad att jag kunde göra ett mål, laget var under mycket press under matchen men gjorde ändå ett bra jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *