I den 21:a omgången av Premier League besegrade Manchester City Newcastle med 3-2

3

Matchen mellan Manchester City och Newcastle i den 21:a omgången av Premier League avslutades. Manchester Citys bortamatch hade inte så stor inverkan på atmosfären på stadion. I slutändan förlitade man sig fortfarande på ett 3-2-resultat. Segern över Newcastle var knapp, men det var en vinst ändå.

3

Matchens första mål kom i den 26:e minuten. Bernardo Silva, klädd i Manchester City tröja nr 20, fick en passning från sin lagkamrat på höger sida framför målet, och sköt sedan bollen från en vinkel för att hjälpa till. Manchester City.City tog ledningen för att få ett övertag med 1-0, men Newcastle, som också var kapabel, såg inte till och kontrade snabbt. I den 35:e minuten fick Alexander Isak en långpassning och dribblade bollen för att undvika Manchester Citys inhopp, och gjorde mål från hög vinkel för att hjälpa Newcastle att kvittera. Det tredje målet kom i den 37:e minuten.Newcastle fortsatte att förlita sig på sin fördel för att göra ytterligare ett mål.Anthony Gordon gjorde lugnt mål från en sned vinkel, vilket gav Newcastle en 2-1-ledning. Det fjärde målet kom i den 74:e minuten. Kevin De Bruyne gjorde mål från ett långskott framför straffområdet, vilket hjälpte Manchester City att återhämta sig från underläget. Matchen nådde återigen en 2-2 oavgjort. Ser att det inte var mycket speltid var nyckeln. Matchpunkten dök också upp. Sista målet kom i den 90:e minuten Kevin De Bruyne passade en diagonal passning till Oscar Bobb. Den sistnämnde snubblades av en glidtackling och snubblade sedan ikapp fotbollen och gjorde mål med en spark. Det framgångsrika målet gjorde Manchester City City. Köp matchtröjor vann med 3-2.

Man kan säga att den här matchen har mycket att titta på. Det är verkligen en kamp mellan två kraftfulla lag. Manchester Citys seger förbättrar återigen deras chanser att vinna mästerskapet avsevärt. Kommer det verkligen att bli så här? Som förutspått föredrar de att komma fram som titelutmanare i den andra halvan av schemat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *