I den 21:a omgången av La Liga slog Barcelona Real Betis med 4-2

图片 5

Den 21:a omgången av La Liga startade. Den här gången spelade de mot Barcelona på bortaplan. De har varit i bra form den senaste tiden. Även om den här matchen inte var hemma, besegrade de ändå Real Betis med en utmärkt poäng på 4-2 och vann igen …

图片 5

Matchens första mål kom i den 21:a minuten.Ferran Torres, klädd i Barcelona tröja nr 7, fick en passning från sin lagkamrat framför målet och sköt enkelt in målet, vilket hjälpte Barcelona att ta ledningen med 1-0. Det andra målet kom i den 48:e minuten. Den unge spelaren Lamine Yamal gav en assist. Han passade bollen till Ferran Torres på höger sida om målet. Den sistnämnde sparkade bollen framför mål och gjorde mål igen och lät bollen passera När laget fick 2-0 sparkade även Ferran Torres själv en dubbelkanon. Det tredje målet kom i den 58:e minuten, Real Betis kontrade till slut, Iscos kraftfulla långskott hjälpte hemmalaget att återta ett, och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 59:e minuten.Isco utnyttjade sin goda kondition och gjorde ytterligare ett mål. Samtidigt som han fick en dubbelkanon, hjälpte han också laget att kvittera till 2-2. Det femte målet kom i den 90:e minuten.Ferran Torres gav en assist och João Félix gjorde mål direkt efter att ha tagit emot bollen, vilket satte Barcelona i ledningen igen. Det sista målet kom i den 92:a minuten. Ferran Torres fullbordade sitt hattrick och gjorde ytterligare ett mål. Detta mål var lika underbart. Han rusade efter att ha kommit ikapp fotbollen och undvek motståndarens målvakts avlyssning. Målet gjordes från en vinkel, vilket hjälpte till. Barcelona avslutar matchen med 4-2 fördel.

Ferran Torres prestation i det här spelet var mycket iögonfallande, men Isco, hjälten i Real Betis, måste också nämnas. Även om han misslyckades med att leda laget till seger, Köp matchtröjor var hans prestation också mycket fantastisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *