I den 19:e omgången av Serie A gjorde Roma och Atalanta oavgjort 1-1

图片 1

Den 19:e omgången av Serie A inleddes. Den här gången mötte Roma, som förlorade hemma, Atalanta, som kom för att utmana. De två lagen var på halsen till slut, och matchen slutade med 1-1. Och eftersom Roma inte vann den här matchen är de fortfarande rankade åttonde i Serie A, fortfarande 4 poäng från Champions League.

图片 1

Matchens första mål kom i den 7:e minuten.Teun Koopmeiners hoppade högt och nickade direkt bollen för att ta emot en passning från hög vinkel och göra mål, vilket hjälpte Atlanta att ta ledningen med 1-0. Även om Roma-målvakten hoppade upp för att avbryta skottet efter att ha sett det, var han fortfarande lite kort på höjden och lyckades inte blockera det. Lyckligtvis kontrade även Roma snabbt.I den 38:e minuten hjälpte Paulo Dybala Roma att ta tillbaka en seger med en straffspark, och matchen stod 1-1. Men efter det lyckades de två lagen inte göra mål fram till slutet av matchtiden och slutade med oavgjort 1-1.

Det finns en annan sak som är värd att uppmärksamma i det här spelet. I den 94:e minuten uttryckte Romas huvudtränare José Mourinho sitt missnöje, och domaren gav honom ett rött kort. Därefter lämnade José Mourinho planen argt. Och vägrade intervjuer med media för att uttrycka sitt missnöje med laget. billiga fotbollströjor Jag vet inte om han verkligen kommer att lämna Roma den här gången, för bara förra året publicerade han en lång artikel som sa att han var väldigt trött och ville säga adjö till Roma. Det missnöje som har ackumulerats är inte bara mot laget utan också mot domarens beslut, så om han lämnar efter säsongens slut eller tidigt den här gången har också blivit ett ämne för omvärlden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *