I den 19:e omgången av Premier League besegrade Chelsea Crystal Palace med knappa 2-1

6

Den 19:e omgången av Premier League inleds och den här gången står Chelsea, som väckt stor uppmärksamhet, inför utmaningen från Crystal Palace på hemmaplan. Chelseas prestation den här säsongen har varit väldigt oregelbunden och till och med nästan utan mål under en hel månad. Det har dock funnits en återhämtningstrend under de senaste matcherna. I den här matchen besegrade de Crystal Palace med 2-1.

6

Matchens första mål kom i den 13:e minuten. Malo Gusto passade bollen till vänster om målet. Mykhaylo Mudryk, som var klädd i en 10 Chelsea tröja, gjorde en kaotisk rusning framför målet och gjorde mål för att hjälpa Chelsea ta ledningen. Fick 1-0. Det andra målet kom i den 45:e minuten. Crystal Palace kontrade. Michael Olise fick en passning från sin lagkamrat från vänster, stoppade bollen med bröstet och sköt sedan hem, vilket hjälpte Crystal Palace att återta en seger. Matchen nådde 1-1-nivån . Efter det försökte båda lagen hårt för att få ett större övertag för att bryta balansen, men lyckades aldrig göra mål.Det var inte förrän i den 89:e minuten som Noni Maduekes straffspark blev nyckelmålet. Han gjorde först snabbt Han stampade med fötterna och gjorde ett falskt drag, och sedan sköt ett skott. Crystal Palace-målvakten vände och misslyckades med att blockera bollen. Speltiden var över. Till slut litade Chelsea på detta målfördel för att besegra Crystal Palace med ställningen 2-1.

Segern i denna match gav Chelsea 3 raka hemmasegrar. Samtidigt har deras poäng också förbättrats, och deras ranking har återvänt till topp tio i Premier League. Det kan sägas vara en nyckelseger. billiga fotbollströjor De kommer att möta Luton i nästa match. Kommer de att vinna? Om du fortsätter att förbättra ditt rekord kommer du fortfarande att besegras av dina motståndare. Om du kan fortsätta att vinna kommer det att vara en stor moralhöjare för FA-cupen. Jag ser fram emot till nästa match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *