I den 17:e omgången av Serie A besegrade Inter Milan Lecce med 2-0

5

Den 17:e omgången av Serie A inleddes. Den här gången var det Inter på hemmaplan för att möta Lecce. Slutresultatet blev naturligtvis att det mäktigaste Inter Milan lätt besegrade Lecce med 2-0. Den senare stängdes hänsynslöst ute.

5

Matchens första mål kom i den 43:e minuten. Hakan Çalhanoğlu tog en frispark från vänster. Yann Aurel Bisseck hoppade upp lätt och gjorde mål med en nick i raden av spelare, vilket hjälpte Inter Milan att ta ledningen med 1 The -0 fördel bröt slutligen lugnet i första halvlek.

Det andra målet kom i den 78:e minuten av andra halvlek.Marko Arnautović använde sin häl för att assistera och passa bollen. Nicolò Barella, som rusade in från höger, tog bollen direkt och undvek Lecce-målvaktens blockering. Efter att motståndaren föll , han gjorde mål från nära håll Inter Milan utökade återigen sitt övertag och matchen kom till 2-0. Under den sista återstående matchtiden gjorde dock inget av lagen igen, och Inter vann enkelt.

Med segern i den här matchen ligger Inter Milan stadigt i toppen av Serie A. Yann Aurel Bisseck, klädd i Inter Milan tröja nr 31, gjorde också sitt första mål i Serie A i denna match. Även om Inter Milan hade en otillfredsställande prestation i den italienska cupen, är det tydligt att de har fått tillbaka sitt förtroende i det här spelet, och deras verksamhet på planen är också mycket spännande, deras samarbete är också mycket tyst och deras försvar är oförstörbart. , gav inte Lecce en chans att göra mål.

Inter Milan hade i allmänhet inte mycket press när de mötte Lecce. De visade sin starka styrka och taktiska överlägsenhet. Detta är också anledningen till att de kunde vinna raka segrar i Serie A. billiga fotbollströjor Inter Milan-spelares agerande gör alltid ett djupt intryck på folk. Till exempel passade Marko Arnautović bollen med en bakre häl den här gången. Jag ser fram emot deras nästa prestation.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *