I den 16:e omgången av Serie A besegrade Inter Milan Lazio med 2-0

4

Den 16:e omgången av Serie A började. Den här gången de två lagen möttes var Inter Milan mot Lazio på vägen. Inter Milan hade stark kraft och påverkades inte av hemma- och bortasituationen. Till slut besegrade de med en poäng på 2-0. Till Lazio blockerades även den senare skoningslöst.

4
4

Matchens första mål gjordes i den 40:e minuten. Lautaro Martínez, klädd i Inter Milan tröja nr 10, stal framgångsrikt bollen på förstaplatsen och tog bollen för att kringgå interceptionen som Lazio-målvakten rusade ut och sprang till On på höger sida av målet undvek han andra spelares försvar och gjorde framgångsrikt mål, vilket hjälpte Inter Milan att ta ledningen genom att vinna med 1-0. Det andra målet kom i den 66:e minuten Nicolò Barella gav en assist Marcus Thuram fick en precis passning från vänster och sparkade direkt. Det framgångsrika målet hjälpte Inter Milan att utöka sitt övertag igen. Med den gradvis minskande speltiden och noll mål kände Lazio ännu mer press, men deras anfall var hjälplöst mot Inter Milans försvar. I slutsekunderna höll Inter Milan sin fördel och gav inte Lazio en chans. Chansen att göra mål ett mål slutade matchen 2-0, och Lazio hade inget annat val än att få nollan.

I en tidigare intervju den 16:e pratade Marcus Thuram om sig själv och Inter Milan.Han sa: Jag försöker hjälpa laget under matchen, oavsett om det är att göra mål eller andra aspekter. Köp matchtröjor Allt jag behöver göra på banan är att hjälpa laget. Från det att jag kom till Inter visste jag att laget var byggt för att vinna titlar och det var mitt mål, men det var för tidigt att prata om en andra stjärna. Jag kommer att plugga hårt varje gång jag tränar och sträva efter att bli så bra jag kan i varje match. Vi har gjort det bra sedan säsongsstarten och vi försöker fortsätta på det sättet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *