I den 16:e omgången av Premier League förlorade Chelsea med 0-2 mot Everton

2

I den 16:e omgången av Premier League slutade matchen mellan Chelsea och Everton. Den här matchen var Chelseas bortamatch. De hade ingen hemmafördel och var inte tillräckligt starka. Till slut vann de med 0-2 av Everton. Everton var gärna nämna tre raka segrar, och Chelsea sjönk också direkt till 12:a i Premier League-rankingen på grund av nederlaget.

2

Matchens första mål kom i den 54:e minuten Dominic Calvert-Lewins glidtacklingsskott räddades av Chelseas målvakt Fotbollen studsade till höger Abdoulaye Doucouré rusade upp och gjorde ett tilläggsskott Chelsea Målvakten kontrade igen, men denna gång misslyckades han.Evertons mål bröt till slut lugnet och nådde 1-0. Det andra målet kom i den 90:e minuten i sista stund. Lewis Dobbin rusade fram för att möta målet mitt i kaoset framför målet. Målet hjälpte Everton att säkra segern. Sedan tog matchen slut och Chelsea blockerades hänsynslöst igen. billiga fotbollströjor

Chelseas prestation den här säsongen kan sägas vara upp- och nedgångar, men fler av dem är nere, de har trots allt varit strålande tidigare, men i matchen förra månaden misslyckades de nästan med att göra mål. Å andra sidan är Everton faktiskt också en allvarlig underdog bland fansen, men deras senaste prestation verkar vara bättre än Chelsea. Du vet, Everton har precis dragit av 10 ligapoäng av Premier League på grund av ekonomiska problem. Det är ett nedstämt lag. Denna incident var väldigt demoraliserande, men uppenbarligen gav Chelsea Everton mycket förtroende i den här matchen. Everton började jobba hårt efter att ha blivit straffat, vunnit tre matcher i rad för att fly nedflyttningszonen och återhämtade förlusten på 10 poäng inom en vecka. Ett sådant dark horse-lag ger också spänning till fansen, som ser fram emot deras nästa framträdande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *