I den 15:e omgången av Premier League besegrade Arsenal Luton med knappa 4-3

图片 1

Den 15:e omgången av Premier League har börjat. De två sidorna i den här matchen är Arsenal som är borta för att utmana Luton. Det här spelet är väldigt hård. Vi kan se på slutresultatet att slutresultatet är Arsenal. Na besegrade Luton 4-3 med ett viktigt segermål.

图片 1

Matchens första mål kom i den 20:e minuten. Bukayo Saka, klädd i Arsenal tröja nr. 7, gjorde en omvänd triangelpassning. Gabriel Martinelli tog emot bollen och gjorde mål direkt från en vinkel, vilket hjälpte Arsenal att ta ledningen. En 1- 0 fördel. Luton satt dock inte stilla och kontrade snabbt.I den 25:e minuten nickade Gabriel Osho in med en nick framför mål och hjälpte Luton att kvittera till 1-1. Det tredje målet kom i slutet av första halvlek.I den 45:e minuten fick Gabriel Jesus en hög passning från sin lagkamrat och nickade in, vilket hjälpte Arsenal att ta en 2-1-ledning. Det fjärde målet kom i den 49:e minuten.Adebayor hoppade högt och gjorde mål med en nick, vilket återigen hjälpte Luton att kvittera. De två lagen skrev in 2-2 och matchen blev mer intensiv. Det femte målet kom i den 57:e minuten.Ross Barkley fick den svåraste passningen, körde bollen till vänster om målet och gjorde mål från en liten vinkel, vilket gav Luton en 3-2-ledning. Arsenal skulle dock definitivt inte ge upp. I den 60:e minuten gjorde Kai Havertz mål med ett skott och hjälpte Arsenal att jaga tillbaka poängen. De två lagen var återigen lika och nådde matchpunkten. Det sjunde målet kom i den 97:e minuten.Martin Ödegaard passade en passning till COSCO.Declan Rice hoppade upp direkt framför målet och nickade bollen för att hjälpa Arsenal att vinna med 4-3.

Det här spelet är väldigt spännande och hela spelet är en höjdpunkt. Köp matchtröjor Fans som missade det måste se reprisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *