I den 15:e omgången av La Liga besegrade Barcelona Atletico Madrid med 1-0

.png

Den 15:e omgången av La Liga avslutades, och slutresultatet blev att Barcelona på hemmaplan besegrade Atletico Madrid med 1-0. Med Barcelonas seger i det här spelet tillät poängförbättringen deras ranking att överträffa Atletico Madrid och klättrade framgångsrikt till tredje plats, medan Atletico Madrid tillfälligt föll till fjärde plats i La Liga.

.png

Matchens enda mål kom i den 29:e minuten. João Félix, klädd i Barcelona tröja nr 14, sköt från vänster sida av målet och rusade sedan ut ur linjen, men hjälpte framgångsrikt Barcelona att ta ledningen, men det var bara ett mål i hela matchen. Till slut vann Barcelona, ​​och deras utmärkta defensiva prestation hindrade också Atletico Madrid från att göra mål.

Faktum är att Barcelona vann segern och fullbordade vändningen med João Félix mål.Nu har Barcelona kvalificerat sig till EM.Detta är en stor uppmuntran för laget, och det betyder också att de inte längre behöver ha en så stor utmaning i EM. Trycket är på. Att kvala en omgång tidigt ger Barcelona mer utrymme för anpassning när det gäller schema och fysiskt bevarande. Det kan fokusera mer på La Liga-spel inom en snar framtid. Men jag måste säga att den här matchen var lite för avslappnad mot Atletico Madrid, och bara ett mål gjordes. Men återigen, Atletico Madrid är också mycket kapabla, och bristen på mål var också mycket överraskande för fansen, så detta Spelet fortsatte också ganska oroligt. billiga fotbollströjor

Så vilka spännande prestationer kommer Barcelona att ha i La Liga och EM härnäst? Om rankingen i La Liga kan fortsätta att förbättras är värt att se fram emot. Men eftersom motståndarna i EM är mycket starka kan Barcelona inte slappna av på början av huvudspelet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *