I den 13:e omgången av Premier League gjorde Liverpool oavgjort 1-1 mot Manchester City

3

Den första matchen i den 13:e omgången av Premier League inleds. Den här gången är det en match som har väckt stor uppmärksamhet eftersom det är en tvåvägsmatch mot Manchester City, Triple Crown-vinnaren förra säsongen, och de presterade lika bra den här säsongen Ett annat lag Det var Liverpool som hade presterat dåligt tidigare, men som var förvånansvärt spännande den här säsongen. Till slut gjorde de två lagen oavgjort 1-1. Kanske för många fans var detta resultat förväntat och det bästa resultatet.

3

Eftersom de två lagen var oavgjorda i den här matchen är Manchester United fortfarande överst på listan, 1 poäng före Liverpool. Detta resultat ger också Arsenal en chans. De ligger för närvarande på samma poäng, men om de besegrar Brentford, då de kunde ta topplatsen. Matchens första mål kom i den 27:e minuten. Nathan Åke fullbordade genombrottet. Erling Haaland tog emot bollen och sköt ett lågt skott i straffområdet. Det framgångsrika målet hjälpte Manchester City att ta ledningen. Med 1-0 fördel, det här målet var också Erling Haalands 50:e mål i Premier League, men han spelade bara 48 matcher. I snitt gjorde han minst ett mål i varje match. Men efter att Manchester City gjort mål gjorde även Liverpool kontringar. I den 80:e minuten tog Liverpools försvarare Trent Alexander-Arnold över. billiga fotbollströjor Han tog emot en passning från Mohamed Salah mitt i straffområdet och gjorde sedan en lågpassning. Manchester Citys målvakt misslyckades med att avbryta skottet. Trent Alexander-Arnold hjälpte Liverpool att återta ett mål. Matchen var oavgjord till 1-1. Under den sista återstående tiden kunde inget av lagen göra mål. Det var så här. Det är oavgjort.

Efter matchen publicerade Liverpool-kaptenen Virgil van Dijk, som spelade stadigt, även en bild av matchens slut på sina personliga sociala medier. Bildtexten löd: Även om vi inte lyckades uppnå vårt mål för den här matchen fick vi ändå en poäng Koncentrera dig nu på att göra dig redo för nästa match.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *