I de fem stora ligorna har Paris fortfarande ledande position som alltid

5

De senaste rapporterade resultaten från de fem stora ligorna påpekade att bland de många fem stora ligorna som avslutades den 25 februari, Peking-tid, är den nuvarande situationen oväntad och skiljer sig mycket från ligaresultaten förra säsongen.

5

Hittills är de tre bästa lagen i varje liga: Bundesliga: 1-Leverkusen, 2-Bayern, 3-Stuttgart; La Liga: 1-Real Madrid, 2-Barcelona, ​​3-Girona; Ligue 1: 1-Paris Saint-Germain, 2-Brest, 3-Nice; Serie A: 1-Inter Milan, 2-Juventus, 3-Milan; Premier League: 1-Liverpool, 2-Manchester City, 3-Arsenal.

Det kan ses att bland mästarna i de fem stora ligorna förra säsongen var det bara Paris som fortfarande ligger i ledningen den här säsongen, och de andra fyra mästarna förra säsongen hade inte ett tillfredsställande rekord. Köp matchtröjor Slutresultatet för den här säsongen är ännu okänt. Det är fortfarande oklart hur många av de fem major league-mästarna från förra säsongen som kommer att kunna vinna igen. Om de stigande stjärnorna kan fortsätta att behålla sina nuvarande goda resultat måste följas upp. Uppföljningsrapporter kommer att fortsätta att följas, så håll utkik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *