Cristiano Ronaldo är glad över att återvända till Portugals landslag

41 2023 638155226754930894 493

Den portugisiske stjärnan Cristiano Ronaldo uppdaterade sitt innehåll i sociala medier. Han lade upp dynamiska bilder på sig själv när han tränade med landslaget. Han skrev också i den medföljande texten: Varje gång jag återvänder till vårt lag är jag väldigt glad! På bilden är Cristiano Ronaldo klädd i mörk fotbollsuniform, ler och ser på gott humör ut. Därefter kommer Portugal att delta i två europeiska förberedelser i november, mot Liechtenstein och Island. Portugal har redan kvalificerat sig på förhand. Cristiano Ronaldo kommer även att dyka upp i Portugals tröjor i efterföljande matcher.

41 2023 638155226754930894 493

Jag tror att fans som har uppmärksammat Portugal eller Europacupen vet att Portugal i den här Europacupen har vunnit 6 segrar på 6 matcher och är det enda laget som har vunnit 6 matcher i rad. Det är mycket optimistiskt att kvalificera sig. . Nu när han har återvänt till landslaget får Cristiano Ronaldo stöd av sina lagkamrater och fans, vilket gör honom väldigt glad. Han interagerar ständigt med sina lagkamrater och kramade till och med aktivt João Félix, vilket bröt de tidigare ryktena om att de två var osams. För João Félix hade offentligt uttalat i en intervju att han inte hade någon skyldighet att passa bollen till Cristiano Ronaldo på banan. Dessa kommentarer tolkades också av omvärlden som interna stridigheter i det portugisiska landslaget, med unga spelare som utmanade veteranernas auktoritet.

Men nu när man ser deras interaktion kan man se att båda parter inte tog budskapet till sitt hjärta. Cristiano Ronaldo frågade också om João Félix situation i Barcelona med stor oro. Köp matchtröjor Detta lugnade fansen. Det verkar som att Portugal kan enas för att välkomna framtiden . av spelet. Även om Cristiano Ronaldo för närvarande spelar för Saudiarabien i klubben är han fortfarande respekterad. På grund av hans ålder och andra faktorer är hans status i landslaget fortfarande mycket stabil. Hans lagkamrater och många stjärnor stödjer honom. Jag hoppas Cristiano Ronaldo kan hjälpa Portugal att nå bättre resultat i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *