Blogg

I den 27:e omgången av La Liga gjorde Real Madrid oavgjort 2-2 mot Valencia

Den 27:e omgången av La Liga-matchen mellan Real Madrid och Valencia avslutades Slutresultatet blev oavgjort 2-2. Faktum är att Real Madrid nästan vann, men Jude Bellingham, som gjorde målet, kändes inte igen av domaren och var fick straff på grund av protest.Rött kort, men Real Madrid misslyckades inte i den här matchen. De har förblivit obesegrade i ligan i 21 omgångar i rad och ligger överst i tabellen med en ledning på sju poäng.

.png

Matchens första mål kom i den 27:e minuten Hugo Duro, som kom från Real Madrids ungdomsträningslag, tog ledningen för att hjälpa Valencia att få ett mål, han gjorde mål med en nick och matchen blev 1-0. Det andra målet kom i den 30:e minuten. Daniel Carvajals passning stoppades. Roman Yaremchuk hittade chansen och gjorde enkelt mål efter att ha undvikit målvakten från Real Madrid, vilket hjälpte laget att utöka sitt övertag och matchen kom till 2-0. , men de ställdes trots allt mot ledaren Real Madrid så de måste kunna ta lätt på det.Detta är ett kraftfullt lag som sedan gick till motattack. Det tredje målet kom i den 45:e minuten. Daniel Carvajal passade återigen in bollen till mitten från höger. Vinicius Junior, klädd i Real Madrid tröja nr 7, gjorde mål från nära håll i kaoset framför målet för att hjälpa Laget återtog segern och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 76:e minuten.Vinicius Junior gjorde mål med ytterligare en nick för att hjälpa laget att kvittera matchen.Samtidigt fick han en dubbelkanon för att rädda Real Madrids förlust.

Men i den 99:e minuten gjorde även Jude Bellingham ett mål.Det var en nick som överraskade Real Madrid, men domaren sa att målet sattes in efter förlängningens slut och därför var ogiltigt. billiga fotbollströjor Jude Bellingham kom in på Protested in. framför domaren, men domaren godkände det inte. Det förändrade inte resultatet i matchen, Jude Bellingham fick också rött kort.

Manchester City besegrade Luton med 6-2, De Bruyne bidrog med 4 assist

I FA-cupens kvartsfinal besegrade Manchester City Luton med 6-2 och tog sig framgångsrikt vidare till kvartsfinal. I den här matchen var prestationen av De Bruyne, som bar Manchester City tröja nr 17. Hans fyra assist väckte återigen stor uppmärksamhet och diskussion.

图片 6

Det är många enastående spelare som dyker upp på scenen den här säsongen, och De Bruynes prestation är utan tvekan en av dem. Trots att han inte hade lika många assist (12) som Vertz (17), spelade De Bruyne bara 12 gånger. Hans speltid var relativt liten, men han kunde försörja bollen i varje match. Köp matchtröjor Laget tog med viktiga assist och mål, och denna effektivitet gjorde honom till en oumbärlig närvaro på banan.

Statistik visar att De Bruyne har spelat totalt 598 minuter den här säsongen och skapat ett mål var 42:e minut i snitt. I Premier League spelade han 334 minuter och bidrog med 1 mål och 4 assist; i Champions League spelade han 90 minuter, gjorde 1 mål och gav 2 assist; i Community Shield spelade han 26 minuter och hade även 1 assist. ; i de tre matcherna i FA-cupen spelade han totalt 148 minuter och gav 5 assist.

De Bruynes enastående prestation vann en viktig seger för Manchester City och gav också självförtroende och motivation till lagets framtida matcher. Hans mål och assist bidrog inte bara till stor hjälp till laget, utan gjorde honom också till en av lagets nyckelfigurer.

I de fem stora ligorna har Paris fortfarande ledande position som alltid

De senaste rapporterade resultaten från de fem stora ligorna påpekade att bland de många fem stora ligorna som avslutades den 25 februari, Peking-tid, är den nuvarande situationen oväntad och skiljer sig mycket från ligaresultaten förra säsongen.

5

Hittills är de tre bästa lagen i varje liga: Bundesliga: 1-Leverkusen, 2-Bayern, 3-Stuttgart; La Liga: 1-Real Madrid, 2-Barcelona, ​​3-Girona; Ligue 1: 1-Paris Saint-Germain, 2-Brest, 3-Nice; Serie A: 1-Inter Milan, 2-Juventus, 3-Milan; Premier League: 1-Liverpool, 2-Manchester City, 3-Arsenal.

Det kan ses att bland mästarna i de fem stora ligorna förra säsongen var det bara Paris som fortfarande ligger i ledningen den här säsongen, och de andra fyra mästarna förra säsongen hade inte ett tillfredsställande rekord. Köp matchtröjor Slutresultatet för den här säsongen är ännu okänt. Det är fortfarande oklart hur många av de fem major league-mästarna från förra säsongen som kommer att kunna vinna igen. Om de stigande stjärnorna kan fortsätta att behålla sina nuvarande goda resultat måste följas upp. Uppföljningsrapporter kommer att fortsätta att följas, så håll utkik.

I den första delen av Champions League-kvartsfinalen besegrade Inter Milan med knappa 1-0 för Atletico Madrid

Den första delen av Champions League-kvartsfinalerna började. I denna match var Inter Milan hemma och spelade mot Atletico Madrid. Slutresultatet var att Inter Milan besegrade Atletico Madrid med 1-0 och framgångsrikt tog ledningen. !

4

Matchens enda mål kom i den 79:e minuten. Kapten Lautaro Martínezs skott räddades av Atletico Madrids målvakt Jan Oblak, men Marko Arnautović, som följde upp från vänster sida av målet, rusade fram och gjorde mål. Jan Oblak föll utanför. dörren och kunde inte stoppa honom. Inter Milan fick lätt 1-0. Atletico Madrid misslyckades med att göra mål senast. Likaså Inter Milan gjorde detsamma. Till slut slutade de med 1-0. Matchen slutade på 0. Nästa gång de två lagen möts är den andra matchen den 14 mars, och denna match kommer också att vara Atletico Madrids hemmaplan.

Marko Arnautović bidrog i den här matchen. Även om det bara blev ett mål, hjälpte det också laget att vinna. Samtidigt, som ledare för Serie A, är deras offensiva och defensiva prestationer mycket bra den här säsongen. De har bara en officiell match i 34 matcher i rad. Misslyckades med att göra mål, men motståndaren misslyckades också med att göra mål i denna match. Till slut blev det oavgjort 0-0 mot Real Sociedad. Köp matchtröjor Även om de bara gjorde ett mål i den här matchen vann de ändå. En annan anledning är att spelarna och formationerna i detta spel inte är kompletta, men de kan ändå få fördelar.

I dagsläget ligger Inter Milan långt före övriga lag i Serie A med 63 poäng. Andraplatsen är Juventus med 54 poäng. Det kan sägas vara en absolut fördel. Så länge Inter Milan kan fortsätta att hålla ett gott tillstånd, då är det slutliga mästerskapet Det råder ingen tvekan om.

I den 25:e omgången av Premier League gjorde Manchester City oavgjort 1-1 mot Chelsea

Matchen mellan Manchester City och Chelsea i den 25:e omgången av Premier League har börjat. Den här tävlingen har varit mycket efterlängtad innan den började. Självklart föredrar fansen att Manchester City vinner, och de är fortfarande hemma i den här matchen. Chelsea var också väl förberedda, de fortsatte att rusa hela vägen för att nå bra resultat, så efter en hel hård kamp slutade de två lagen oavgjort 1-1 och skakade till slut hand.

3

Matchens första mål kom i den 41:a minuten. Raheem Sterling, klädd i Chelsea tröja nr. 7, rusade med bollen, passerade sedan Manchester City-spelarens avlyssning och vände sig tillbaka för att undvika det. Sedan sköt han direkt. framgångsrika mål hjälpte också Chelsea att ta ledningen genom att ta 1-0 fördelen. Men de stod mot Manchester City. Naturligtvis kunde de inte ge upp lätt eller påverkas. Men Manchester Citys kontring var verkligen svår. Chelseas försvar var mycket bra, men till slut lyckades Yamen ändå göra mål i den 83:e minuten.Målet gjordes av Rodri med en volley i straffområdet.De två lagen kämpade Det blev oavgjort 1-1, och under de sista minuterna laget gjorde ytterligare ett mål. Slutresultatet av matchen var också mycket överraskande för fansen.

Faktum är att de två lagen hade flera chanser att göra mål i den här matchen, men de misslyckades. Eftersom Manchester City inte vann den här matchen slutade deras 11 matcher långa vinstsvit. Köp matchtröjor Men ändå misslyckades Manchester City att vinna. Endast 4 poäng bakom Liverpool överst på listan, de har fortfarande förmågan att vinna mästerskapet. Manchester Uniteds huvudtränare talade också mycket om Chelsea och sa till media att han visste innan den här matchen att det skulle bli en utmaning att möta Chelsea.

Inter Milan vände Roma med 4-2 på bortaplan och ledde Serie A-tabellen med en fördel på 7 poäng.

Det var en fokusmatch i den 24:e omgången av Serie A. Inter Milan vände Roma med 4-2 i en bortamatch och vann 5 raka Serie A-segrar och 7 raka vinster i alla tävlingar. De var 7 poäng före andraplatsen Juventus i ställning och ledde starkt vägen.

2

I denna kampanj stängdes tränaren Inzaghi av och kaptenen Lautaro Martinez sparkade fel, men Nerazzurri vann ändå en övertygande seger och fortsatte att prestera starkt i säsongens starka dialog.

Inter Milan är i mycket bra form, med 13 segrar och 3 oavgjorda på de senaste 16 ligamatcherna. I den sista omgången av El Clasico besegrade Inter Milan Juventus med 1-0 och uppnådde 6 raka ligasegrar. I tabellen ligger Inter Milan, värt totalt 580 miljoner, redan 4 poäng före Juventus. Denna match spelades i kraftigt regn, vilket också påverkade spelarnas tekniska prestation till viss del, och fasta spel blev en viktig faktor.

Hittills den här säsongen har Inter Milan spelat 10 gånger med de andra 7 Serie A-giganterna. Det enda oavgjort var oavgjort 1-1 borta mot Juventus. De återstående 9 matcherna har vunnits, inklusive en dubbelseger över Fiorentina, Roma och en 5-1 seger över Milan. ,Köp matchtröjor besegrade Neapel 3-0, besegrade Lazio 2-0, besegrade Juventus 1-0 och besegrade Atalanta med 2-1. Processen i tävlingen är annorlunda, men resultatet är i grunden en seger. Med sådan stridskraft kan folk inte låta bli att sucka över att Inter Milan är för starka den här säsongen.

Låt oss se fram emot nästa match tillsammans och hoppas att Inter Milan-spelare kan fortsätta vara i så gott skick.

I den 23:e omgången av Premier League slog Arsenal Liverpool med 3-1

Den 23:e omgången av Premier League-matchen mellan Arsenal och Liverpool började med passion. Förutsägelser före matchstart visade att Liverpool hade större chans att vinna. Arsenal hade trots allt ryckts från toppen av tabellen och deras prestationer i senaste matcherna Det är inte heller idealiskt, men Liverpool har vunnit kontinuerligt. Men i den här matchen fick Arsenal, som var hemma, uppmuntran från fansen och besegrade Liverpool med 3-1, vilket väckte oväntad glädje till fansen.

1

Matchens första mål kom i den 14:e minuten. Kai Havertz, klädd i Arsenal tröja nr 29, tog ledningen i mål, men blockerades av Liverpools målvakt. Fotbollen studsade ut och Bukayo följde efter. Saka gjorde ett mål i kaoset av att bli avlyssnad, vilket hjälpte Arsenal att få en fördel med 1-0, vilket avsevärt förbättrade lagets och fansens moral. Det andra målet kom i den 45:e minuten i slutet av första halvlek.Luis Díaz operation fick Gabriel Magalhães att göra ett självmål, vilket hjälpte Liverpool att göra mål och matchen var oavgjord till 1-1. Det tredje målet kom i den 67:e minuten. Arsenals moral påverkades inte av detta. Efter att Liverpools spelare gjort ett misstag på låg nivå tog Gabriel Martinelli denna möjlighet och gjorde ett tomt mål direkt. Matchen kom till 2-1. . Sista målet kom i den 90:e minuten, när Leandro Trossard gjorde mål från en sned vinkel till vänster för att hjälpa laget att säkra en 3-1-seger.

Man kan säga att Liverpool verkade vara ur form i den här matchen och gjorde många misstag.Den goda nyheten är dock att Liverpool efter denna match fortfarande rankas först i Premier League-tabellen. Köp matchtröjor Vill de vinna mästerskapet kommer att få ta igen detta med fler segrar.Det var en förlust, men segern i den här matchen gav Arsenal stor uppmuntran.

I den 22:a omgången av Premier League besegrade Manchester City Burnley med 3-1

Den 22:a omgången av Premier League-matchen mellan Manchester City och Burnley avslutades. Slutresultatet blev att Manchester City hemma besegrade Burnley med 3-1 och vann matchen. Även om flera huvudspelare i Manchester City-laget fortfarande återhämtar sig från skador verkar det inte påverka lagets stridseffektivitet.Som väntat började de spurta mot mästerskapet under andra halvan av säsongen.

.png

Matchens första mål kom i den 16:e minuten. Matheus Nunes, klädd i en 27 Manchester City tröja , dribblade bollen mot mål på höger sida av planen. Den första passningen snappades upp av en Burnley-spelare. Men bollen studsade tillbaka till fötterna på Matheus Nunes. Han stannade för att hitta en bra vinkel och gjorde en andra passning till mitten. Julián Álvarez framför mål nickade in bollen direkt i mål och hjälpte Manchester City att ta ledningen genom att vinna 1 – 0. Det andra målet kom i den 21:a minuten.Kevin De Bruyne passade igenom och Julián Álvarez fullbordade målet från nära håll. Trots att han halkade med Burnley-spelaren som kom för att avbryta lyckades han ändå göra mål. Julián Álvarez gjorde också en dubbel mål och matchen kom till 2-0. Det tredje målet kom i den 46:e minuten. Rodri gjorde framgångsrikt mål från ett långskott. Burnleys målvakt försökte snappa upp bollen, men avståndet var kortare, så Manchester City fick fortfarande 3-0. Det här var bara Det är halvtid, och det finns gott om tid för Burnley, men de möter Manchester City och det är fortfarande svårt att vända matchen. Köp fotbollströjor Fjärde målet kom i den 92:a minuten. Ameen Al-Dakhils mål från nära håll hjälpte till slut gästlaget att återta en seger, men speltiden tog också slut. Det kan bara sägas att pinsamheten att bli avstängd undvek till slut .

Till slut vann Manchester City Burnley med 3-1, och de började röra sig mot toppen av tabellen.

I den 22:a omgången av Serie A gjorde AC Milan oavgjort 2-2 mot Bologna

I den 22:a omgången av Serie A gjorde AC Milan oavgjort 2-2 mot Bologna

Den 22:a omgången av Serie A har börjat. Matchen mellan AC Milan och Bologna väcker stor uppmärksamhet i den här omgången. Den senaste tidens situation för AC Milan är inte särskilt idealisk. Jag vet inte om de kommer att börja gå utför. De måste passera den här matchen på hemmaplan. Till slut slutade matchen oavgjort 2-2 mot Bologna. Det är svårt att bedöma hur AC Milan kommer att prestera härnäst.

6

Matchens första mål kom i den 29:e minuten. Joshua Zirkzees lagkamrats skott i sidled misslyckades. Han rörde sig till höger för att följa fotbollen och volleyade från en liten vinkel för att hjälpa laget att få 1-0 fördel, men i slutet av matchen. första halvlek återtog AC Milan en seger.I den 45:e minuten rusade Ruben Loftus-Cheek upp för att ta emot passningen från sin lagkamrat och gjorde sedan mål från nära håll för att hjälpa AC Milan att återställa underläget. Faktum är att innan dess hade AC Milan en chans att göra mål tidigt, men i den 42:a minuten fick Olivier Giroud, klädd i AC Milan tröja nr 9, sin straff konfiskerad av Bolognas målvakt, vilket fick dem att missa målet. Bolognaspelarna firade glatt runt målvakten, medan Olivier Giroud täckte munnen och log generat på grund av sitt misstag. Men han var inte den enda som skämdes.I den 75:e minuten nekade Theo Hernández straffsparksfel än en gång AC Milan en chans att göra mål. Det tredje målet kom i den 83:e minuten. Ruben Loftus-Cheek gjorde två mål och hans nick hjälpte återigen AC Milan att få ett övertag med 2-1. Men i den 92:a minuten, Riccardo Orsolinis straffspark. Målet hjälpte återigen laget att kvittera. matchen och de två lagen slutade till slut matchen 2-2.

Detta nyckelmål bidrog också mycket till Riccardo Orsolini.Han uttryckte i intervjun efter matchen att han hoppades att detta mål inte skulle vara det sista målet. Köp matchtröjor Jag är väldigt glad att jag kunde göra ett mål, laget var under mycket press under matchen men gjorde ändå ett bra jobb.

I den 21:a omgången av La Liga slog Barcelona Real Betis med 4-2

Den 21:a omgången av La Liga startade. Den här gången spelade de mot Barcelona på bortaplan. De har varit i bra form den senaste tiden. Även om den här matchen inte var hemma, besegrade de ändå Real Betis med en utmärkt poäng på 4-2 och vann igen …

图片 5

Matchens första mål kom i den 21:a minuten.Ferran Torres, klädd i Barcelona tröja nr 7, fick en passning från sin lagkamrat framför målet och sköt enkelt in målet, vilket hjälpte Barcelona att ta ledningen med 1-0. Det andra målet kom i den 48:e minuten. Den unge spelaren Lamine Yamal gav en assist. Han passade bollen till Ferran Torres på höger sida om målet. Den sistnämnde sparkade bollen framför mål och gjorde mål igen och lät bollen passera När laget fick 2-0 sparkade även Ferran Torres själv en dubbelkanon. Det tredje målet kom i den 58:e minuten, Real Betis kontrade till slut, Iscos kraftfulla långskott hjälpte hemmalaget att återta ett, och matchen kom till 2-1. Det fjärde målet kom i den 59:e minuten.Isco utnyttjade sin goda kondition och gjorde ytterligare ett mål. Samtidigt som han fick en dubbelkanon, hjälpte han också laget att kvittera till 2-2. Det femte målet kom i den 90:e minuten.Ferran Torres gav en assist och João Félix gjorde mål direkt efter att ha tagit emot bollen, vilket satte Barcelona i ledningen igen. Det sista målet kom i den 92:a minuten. Ferran Torres fullbordade sitt hattrick och gjorde ytterligare ett mål. Detta mål var lika underbart. Han rusade efter att ha kommit ikapp fotbollen och undvek motståndarens målvakts avlyssning. Målet gjordes från en vinkel, vilket hjälpte till. Barcelona avslutar matchen med 4-2 fördel.

Ferran Torres prestation i det här spelet var mycket iögonfallande, men Isco, hjälten i Real Betis, måste också nämnas. Även om han misslyckades med att leda laget till seger, Köp matchtröjor var hans prestation också mycket fantastisk.