Återbetalning och returpolicy

Vår returpolicy är mycket strikt. Se till att du läser reglerna innan du handlar hos oss. Dessa regler är utformade för att förhindra bedrägliga metoder och aktiviteter.

Vi är 100% engagerade i din tillfredsställelse. Varje artikel handkontrolleras av en av våra medlemmar innan den lämnar dörren för att se till att du får det bästa av allt Medan vi gör allt för att se till att din låda anländer i perfekt skick, händer ibland saker. Om du upptäcker ett problem med en vara som du har fått, vänligen ta en bild av defekten och kontakta oss omedelbart. Vi kommer att arbeta med dig för att säkerställa din tillfredsställelse.

Vår återbetalnings- och returpolicy gäller i 30 dagar. Om 30 dagar har gått sedan ditt köp kommer vi inte att kunna ge dig full återbetalning eller byte.

● Villkor för retur

Kunden ansvarar för fraktkostnaderna för returen. Av skydds- och försäkringsskäl rekommenderar vi att du använder en transportör som kan spåras och kvitteras, eftersom vi inte ansvarar för eventuella förluster eller skador på varorna under returprocessen.

-Alla sålda varor måste returneras i sitt ursprungliga skick (dvs. om varan har använts kan vi inte och kommer inte att utfärda en återbetalning).

-Inga saknade påsar eller etiketter inuti produkten

-Inga repor/avlagringar på produktförpackningen

-Förpackningar måste tillhandahållas för att returnerade varor ska vara skyddade

Du har 5 arbetsdagar på dig att skicka tillbaka din vara till oss. Om någon av ovanstående regler överträds kommer vi att vägra återbetalning eller retur. Om vår spårningsinformation visar levererad eller signerad för, förbehåller vi oss rätten att vägra någon form av ersättning om ett krav görs.

● Defekter och kvalitetskontroll

Vi ansvarar inte för små limfläckar eller sömnadsfel på våra produkter. Dessa är mycket vanliga. Vi anser inte att detta är ett giltigt skäl för rabatt eller kompensation.

Vi är en återförsäljningsbutik. Vi tillverkar inte de varor vi säljer. Det innebär att vi inte är ansvariga om kvaliteten på produkten försämras med tiden.

● Annullering av beställning

Om du gör en beställning och av någon anledning väljer att avbryta den innan vi skickar den, ger vi dig 100 % av dina pengar tillbaka. När varan har skickats accepterar vi dock inga avbokningar alls.

● Återbetalningar

  1. Hur vi återbetalar dig. När din retur har tagits emot och inspekterats skickar vi ett e-postmeddelande till dig där vi meddelar att vi har tagit emot din retur. Vi kommer också att meddela dig om din återbetalning är godkänd eller nekad. Om din återbetalning godkänns kommer den att behandlas och automatiskt krediteras ditt kredit- eller betalkort eller din ursprungliga betalningsmetod inom 14 dagar från det datum då vi mottog den returnerade varan (eller, om vi ännu inte har skickat varan till dig, 14 dagar från det datum då du meddelade oss om avbeställningen).
  2. Återbetalning av frakt: Vi kan inte återbetala fraktkostnader när varor returneras. Eventuella fraktkostnader kommer att dras av från din återbetalning.
  3. Sena eller uteblivna återbetalningar (om tillämpligt). Om du inte har fått din återbetalning ska du först kontrollera ditt bankkonto och sedan kontakta ditt kreditkortsföretag eller din bank.

Vid tveksamhet

Om du har några frågor om vår återbetalnings- och returpolicy, vänligen kontakta oss via e-post. Vi svarar vanligtvis på ditt e-postmeddelande inom 24 timmar.